Veiligheid, Gezondheid en Milieu


VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen.

VCA halen is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren. En dan vooral voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Waarom Blom Opleidingen?

BLOM opleidingen verzorgt verschillende trainingen, zo bieden we trainingen voor VCA (VOL-VCA & B-VCA) en BHV maar ook opleidingen voor intern transport zoals de heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen, bobcat, autolaadkraan, reachstacker, stapelaar, verreiker en meer.

BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een opleiding bij jou in de buurt. Je vindt onze locaties in: Etten-Leur, Tilburg, Heerlen, Schiedam, Amsterdam, Alkmaar, Houten, Ede, Hengelo, Venlo, Zwolle, Assen en Heerenveen.