De beste aanbieder van crypto

Ooit eens gehoord van Bitvavo.com? Handelen op de cryptomarkt vereist een betrouwbaar handelsplatform. Daarom ben ik erg enthousiast over Bitvavo, een Nederlandse aanbieder van cryptocurrency’s die gevestigd is in Amsterdam.

Overheden zitten steeds meer in hun maag met de wijze waarop zij nu precies met de opkomst van digitale betalings eenheden en blockchaintechnologie moeten omgaan.

Met name de wet- en regelgeving omtrent cryptomunten is een lastig element. In Den Haag gaan stemmen op om de cryptocurrency’s te verbieden, maar dat is geen haalbare kaart. Daarom gaat onze overheid intensief met andere landen samenwerken om misbruik van virtuele valuta door criminelen en terreurorganisaties tegen te gaan.

Pas op met oplichters online

Mochten er nou mensen zijn die jou ervan proberen te overtuigen dat je “gegarandeerd enorm rendement gaat maken met Altcoin X” dien je op zijn minst op je hoede te zijn. Het probleem is dat de markt van Cryptocurrency nog relatief erg jong is en dat er geen toezichthouders zijn die een oogje in het zeil houden.

Ten eerste is de markt vergeven van de zogenaamde “Scamcoins“, dit zijn cryptocoins die worden gelanceerd en een lifecycle doormaken volgens het bekende “Pump & Dump” recept . Deze Pump en Dump muntjes zien vaak enorme prijsontwikkelingen (duizenden procenten in een paar dagen/weken zijn geen uitzondering) om vervolgens massaal gedumpt te worden. Dit uiteraard met als enige winnaar een klein groepje mensen wat deze strategie al vanaf het begin had uitgedokterd.